Disclaimer

Inhoud Hoewel Hogenhouck ernaar streeft dat de informatie op deze website accuraat en actueel is, is het mogelijk dat bepaalde informatie niet langer correct is. Hogenhouck aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van de informatie, noch voor enige schade (in welke vorm dan ook) die direct of indirect ontstaat door het gebruik van de informatie op deze website.   Intellectuele eigendomsrechten De intellectuele eigendomsrechten van deze website berusten bij Hogenhouck en zijn voorbehouden. Behoudens wettelijke uitzonderingen mag niets van deze website worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder de voorafgaande en schriftelijke toestemming van Hogenhouck.   Links naar websites van derden Links naar websites en bronnen van derden (hyperlinks) worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruiker en houden geen goedkeuring of onderschrijving door Hogenhouck in. Aangezien deze bronnen worden onderhouden door derden, aanvaarden wij geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid, of enig ander aspect, van de informatie. Als je vragen hebt over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via info@hogenhouck.nl.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.