Marloes van Haasteren

Marloes van Haasteren

Analist

Marloes is Analist bij Hogenhouck m&a. Zij heeft de Master Finance gedaan aan de Tilburg University. Daarvoor haalde zij een bachelor Finance & Control.

Ze is leergierig en toekomstgericht, waardoor ze constant op zoek is naar nieuwe kennis en ontwikkelingen in het vakgebied. Haar analytische vaardigheden stellen haar in staat om complexe informatie te begrijpen en effectieve strategieën te ontwikkelen. Marloes haar expertise omvat het opmaken van bedrijfsprofielen en analyses, het opstellen van informatiememoranda en het vermarkten van bedrijven. Binnen Hogenhouck wil zij zich verder verdiepen in het dealproces, het opbouwen en versterken van relaties en contacten met ondernemers, en streven naar het beste resultaat voor de ondernemer.

Voor Marloes betekent ‘ondernemers verder brengen’ veel meer dan alleen het afronden van een zakelijke transactie. Het gaat erom de juiste ondersteuning en inspiratie te bieden om de bedrijfsvoering te versterken, de missie van het bedrijf te verwezenlijken en de passie van de ondernemer te voeden. Samen met de ondernemer werken wij aan het ontwikkelen van plannen en stappen om een positieve impact op de maatschappij te hebben, in lijn met de doelen van het bedrijf.

Betrokken bij de volgende transacties