Nieuws

Teamleden worden mede-eigenaar bij Hogenhouck m&a

Het voltallige team van Hogenhouck m&a is per 25 juni jl. medeaandeelhouder geworden van Hogenhouck m&a. Dit past in de ambitie van Hogenhouck om gezamenlijk te bouwen aan een m&a powerhouse vanuit gedeeld ondernemerschap.

Mark van Beusekom, een van de founding partners van Hogenhouck, over deze stap: “Ondernemers verder brengen, dat is waar wij elke dag mee bezig zijn. Ondernemerschap is wat ons drijft. En daar willen we intern ook uitdrukking aan geven. Daarom hebben we onze teamleden aangeboden om medeaandeelhouder te worden.”

Samen groeien

“Als team streven we continu naar verbetering en innovatie om de verwachtingen van onze opdrachtgevers waar te maken, en bij voorkeur te overtreffen. De basis is dat iedereen binnen Hogenhouck vanuit verantwoordelijkheid en ownership handelt. Gedeeld eigenaarschap van ons bureau past daarbij. Hogenhouck is flink gegroeid en we verwachten verder te groeien in de komende jaren. Dit is voor ons dan ook hét moment om mede-eigenaarschap te effectueren, aldus Mark van Beusekom.”

Interesse?

We willen je graag leren kennen.