Nieuws

Flevolands ICT-bedrijf LOKO wordt onderdeel van hallo,

Het Flevolandse ICT-services bedrijf LOKO is verkocht en wordt onderdeel van hallo, (voorheen Tritel Fieber), ICT oplossingen voor het MKB. Hogenhouck begeleidde de transactie voor aandeelhouders Ferry Schrijnewerkers en Mark de Vries van LOKO.

LOKO is een gevestigde naam in Flevoland en al 30 jaar succesvol aanbieder van managed cloud services aan honderden klanten. LOKO is één van de voorlopers in het ondersteunen van bedrijven met de transitie naar de cloud. Naast managed cloud services bestaat het aanbod uit security oplossingen, Exact – en Microsoft consultancy en diensten gericht op effectieve implementatie en volledige gebruikersadoptie. Met vestigingen in Zeewolde en Almere bedient LOKO vooral MKB-bedrijven met 25-250 werkplekken in centraal Nederland. Tot de klantenkring behoren onder andere Mercedes Benz Global Training, Farm Dairy en Daklapack.

Ferry Schrijnewerkers, directeur van LOKO: “Wij zijn verheugd om aan te sluiten bij hallo,. We delen de passie voor superieure klantenservice. In de nieuwe combinatie zijn we nog beter in staat om in alle ICT behoeften van onze gezamenlijke klanten te voorzien en uit te groeien tot het meest klantvriendelijke platform voor ICT diensten. We blijven onveranderd garant staan voor de continuïteit, flexibiliteit en veiligheid van de ICT infrastructuur bij onze relaties.”

Barry Wissink, directeur van hallo, vult aan: “LOKO past uitstekend in de hallo, groep. Onze gezamenlijke missie is om klanten te assisteren bij de overgang naar de cloud, en zo bij te dragen aan de digitale transformatie. Hiermee zijn we nog beter in staat onze missie in te vullen: ICT eenvoudig maken met sympathieke, toegankelijke en deskundige service.”

Hogenhouck m&a begeleidde de aandeelhouders van LOKO ICT bij deze transactie.

Lees hier meer over het thema Journey to the Cloud.

Interesse?

We willen je graag leren kennen.