Werken bij Hogenhouck

Werken aan levenswerken

Bij Hogenhouck m&a staan onze opdrachtgevers centraal. Ondernemers die voor hun levenswerk en voor zichzelf een alles bepalende stap voor de toekomst gaan zetten. Als ondernemende, betrokken M&A analist of associate deel je onze missie om ze bij koop, verkoop en funding in de best mogelijke positie te brengen en te houden. Als dedicated team met de klant als spil werken we met passie, energie en creativiteit samen aan teamprestaties van formaat.

M&A met hart en ziel.

M&A is een dynamisch en ondernemend vakgebied waar het gaat om vermogen maar vooral om inlevingsvermogen. Inlevingsvermogen in de mens achter de opdrachtgever. Dat is wat ons inspireert. Wie zijn ze? Wat drijft ze? Wat vinden ze belangrijk?

Iedere ondernemer, elke onderneming en elke transactie zijn uniek en onze aanpak vraagt dan ook niet om standaardoplossingen. Wil jij met hart en ziel werken voor mensen die met hart en ziel iets bijzonders hebben neergezet? Kijk dan naar de uitdagende functies en stages die we hebben. Want we zijn altijd op zoek naar goede M&A associates en M&A analisten om ons team te versterken.

Onze identiteit in
vogelvlucht

Een bedrijf met een missie

Ondernemers verder brengen.

Onze visie

Ondernemers overwegen steeds vaker overname, verkoop en funding om een nieuwe weg in te slaan of om hun onderneming verder te ontwikkelen. Hierbij hebben ze een expert nodig die in dit traject adviseert, begeleidt en zorgt dat ze in de gewenste positie komen.

De mens achter de ondernemer

In tegenstelling tot andere fusie en overnamebureaus staat niet de transactie zelf maar de ondernemer bij ons centraal. Ofwel, eerst de mens dan de match.

Onze kernwaarden

Mensgericht

We hebben oprechte interesse in de mens achter de ondernemer. Dat maakt het verschil in de relatie die we met hem hebben én in het succesvol sluiten van een deal.

Duurzame relaties

We willen de ondernemer zo goed mogelijk begeleiden, zowel voor, bij en na het fusie- of acquisitietraject. Daarom gaan wij elke relatie aan voor de lange termijn.

Teamplay

Wij geloven in teamwork. Hierbij ontstaat ruimte voor bijdragen, andere invalshoeken en nieuwe inzichten. Dit resulteert in een aanpak waarbij ieders inzet leidt tot meerwaarde en gedeeld succes.

Oog voor het menselijk aspect is iets wat het verschil maakt in ons vak en maakt ons uniek.  

 

Martine Gunnink
Martine Gunnink

HR en Recruitment

Werk jij straks mee aan een levenswerk?

Onze vacatures

Ontdekken of wij bij elkaar passen?

Stuur je CV naar werkenbij@hogenhouck.nl en wij nemen contact met je op.

Wat willen we zijn
voor en met jou

Wij zijn een team waarbij we ieders talenten waarderen en benutten. Je kunt bij ons iedere dag leren door te doen, fouten maken mag. 

Wij willen een lerende en groeiende organisatie zijn waarbij wij persoonlijke expertises verder ontwikkelen en als organisatie blijven professionaliseren. 

Wij hanteren de filosofie van Talentgericht werken en ontwikkelen, met ‘learning by doing’ aangevuld met professionele skills trainingen. 

"Wij hanteren de filosofie van Talentgericht werken en ontwikkelen"
Mark van Beusekom

Managing partner

Het team van Hogenhouck

topwerk door teamwork

Werken bij Hogenhouck is werken met mensen, bezieling en diepgang. Voor elke uitdaging stellen we een gepassioneerd, toegankelijk en betrokken team samen. De klant is de spil van het team. Wij zijn hun vertrouwenspersoon, doorgronden markten, bedrijven en business-modellen en brengen mooie transacties voor ze tot stand.

De mens achter de ondernemer.

Hogenhouck is een ondernemend en onafhankelijk M&A-kantoor, waar opdrachtgevers altijd op de eerste plaats staan. Elke ondernemer, elke onderneming en elke transactie is anders; vandaar ons credo ‘Business as unusual’. Als M&A specialist werken we aan levenswerken die met bloed, zweet en tranen zijn gebouwd. Het is onze missie om de mensen achter deze prestaties verder te brengen, zowel zakelijk als persoonlijk. Dat is wat ons drijft en inspireert. Want onder de streep tellen voor ons niet alleen de cijfers.

Het begeleiden van de verkoop van hun onderneming, de koop van een bedrijf en het aandragen van de juiste investeerder, betekent dat we ze helpen bij de regie over hun toekomst. Daarom vinden we het belangrijk om te weten hoe ze die voor zich zien. We willen hen ook als mens leren kennen en begrijpen. Weten waar de balans ligt tussen hun zakelijke afwegingen en hun persoonlijke belangen.

In het proces dat we aangaan, trekken we samen op als team. We vullen de kennis van ondernemers aan met onze kennis van markten, marktspelers, onderhandelingen en met de ervaring uit een M&A track record van ruim 15 jaar. We gidsen ondernemers door de wereld achter de cijfers, waar iedereen iets van hen wil en brengen ze bij koop, verkoop en funding in de best mogelijke positie.

Het kan hard gaan met je bij Hogenhouck

M&A voor snelle jongens en meisjes?

Het kan hard gaan met je carrière bij Hogenhouck. Maar praten over je M&A loopbaan met 250 km/uur is toch minder makkelijk dan je denkt.

Onnavolgbaar op Instagram

Wil jij een kijkje krijgen achter de schermen bij Hogenhouck m&a? Of op de hoogte blijven over onze vacatures? Bekijk ons Instagram account Werken bij Hogenhouck en volg ons op LinkedIn.

Interesse?

We leren je graag kennen.

;