Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Hogenhouck heeft de aandeelhouders van Koninklijke Peitsman, groothandel voor de woning- en projectinrichting, ondersteund bij de verkoop aan UNILIN, onderdeel van Mohawk Industries Inc. (NYSE: MHK), wereldwijd leider in de productie en distributie van vloeren.

Familiebedrijf komt in Belgische handen

Koninklijke Peitsman, een Rotterdams familiebedrijf met een geschiedenis van ruim 130 jaar, komt in Belgische handen. De groothandel voor de woning- en projectinrichting wordt overgenomen door de Belgische laminaatproducent Unilin. Bij het winstgevende Nederlandse bedrijf werken zo’n 140 mensen.

Peitsman bedient haar klanten (woninginrichters, parketteurs en projectinrichters) vanuit elf vestigingen in Nederland. Unilin, bekend van onder meer de merken Quik-Step en Pergo, telt wereldwijd 5.000 werknemers, heeft twintig productievestigingen en boekte vorig jaar een omzet van €1,55 mrd.

Lees hier meer over deze bedrijfsverkoop en bekijk de video met CEO René Koeken.

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.