Transactie

Voskamp Groep

Voskamp Groep heeft DareTronics overgenomen. DareTronics is gespecialiseerd in multidisciplinaire projecten op het gebied van security solutions; het verzorgen vanaf het ontwerp, levering, begeleiding, het in bedrijf stellen tot en met de service verlening van projecten op het gebied van brand en inbraak systemen en aanpalende diensten en services. DareTronics bestaat uit vier divisies te weten de divisie DareTronics GGI (Gebouw Gebonden Installaties), DareTronics Infra (complexe projecten op het gebied van geluid- en beveiligingssystemen), DareTronics Services (het onderhoud van de systemen) en DareTronics Innovatie (R&D in IT). Met de acquisitie van DareTronics zet Voskamp Groep een belangrijke verdere stap in de landelijke dekking van haar beveiligingsactiviteiten in aanvulling op haar vestigingen in o.a. Soest, Zwolle en Almelo. Hogenhouck trad op namens de koper.

Doeners die echt van aanpakken weten

Jeroen Voskamp (Voskamp Groep)

Jeroen Voskamp, directeur-eigenaar van de Voskamp Groep, werkt al vele jaren samen met Hogenhouck. “Als ondernemer is het prettig als je zaken uit kunt besteden, dat geldt zeker als je een bedrijf wilt overnemen of een bedrijf wilt verkopen” aldus Voskamp.

Actief
“Hogenhouck kende ik al van eerdere acquisities, die zij goed hebben begeleid. Zij hebben zeer actief meegeholpen bij de zoektocht naar onder andere uitbreiding richting een nieuw beveiligingsbedrijf, naar een onderneming in de compressoren en de verkoop van mijn onderneming in voedingssupplementen.”

Adequaat
“Kort en bondig zou ik Hogenhouck willen betitelen als doeners die van aanpakken weten. Hogenhouck kent de markt goed, is prima in staat om zelf onderhandelingen te voeren en kan goed inschatten hoe ver zij kunnen gaan. Zij weten wanneer ruggespraak nodig is, maar ook wanneer dat niet nodig is. Bovendien zijn het ook nog leuke kerels. Mocht ik in de toekomst weer een overname doen, dan weet ik hen te vinden.”

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.
Interesse?

We willen je graag leren kennen.