Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

De Voskamp Groep heeft Safarm Beveiliging in Baarn overgenomen. Safarm is al dertig jaar gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven, retail organisaties en particulieren.

In 2007 nam de Voskamp Groep het beveiligingsbedrijf Emka uit Soest over. Emka behoort tot de beveiligingsdivisie van de Voskamp Groep en levert een totaalpakket voor beveiligingen en toegangbeheer voor particulieren, bedrijven, woningstichtingen en zorginstellingen. Emka en Safarm beschikken over gedegen technologische kennis en vullen elkaar goed aan qua werkgebied en klanten. Door de geografische ligging zullen Safarm en Emka per 1 januari worden samengevoegd tot Emka Safarm Beveiligingen en kennis en kunde bundelen vanuit Soest.

De Voskamp Groep is met elf groothandelsvestigingen door heel Nederland een totaalleverancier in producten voor de bouw en industrie. Daarnaast is de groep gespecialiseerd in beveiliging en deurtechniek (mechanisch en elektronisch) en aluminium. Het totale personeelsbestand van de Voskamp bedrijven komt met de overname van Safarm uit op circa driehonderd medewerkers.

 

Bron: Security Online

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.