Nieuws

Coureur Loek Hartog (20) in nieuwe seizoen Porsche Mobil 1 Supercup

In het weekend van 26 t/m 28 mei start het seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup op het legendarische Circuit van Monaco. De 20-jaar jonge Nederlandse coureur Loek Hartog is één van de drieëndertig coureurs die uitkomen in acht races die worden verreden in het ‘voorprogramma’ van de Formule 1 (Monaco 28/5, Spielberg 2/6, Silverstone 9/7, Budapest 23/7, Spa 30/7, Zandvoort 27/8, Monza 3/9). Het weekend van 26-28 mei wordt de eerste race gehouden in het Prinsendom.

 

Supporter van een droom

Gelijk aan voorgaande jaren (sinds Loek zijn veertiende verjaardag) mag Hogenhouck m&a Loek als sponsor én supporter ondersteunen bij zijn droom om als coureur op het toppodium te staan.

 

 

Dat Loek dit jaar wederom uitkomt in de Porsche Mobil 1 Supercup racecategorie, met team GP Elite waaronder tweevoudig wereldkampioen Larry ten Voorde (26), is een veelbelovende volgende stap in zijn carrière. Daarnaast rijdt Loek dit jaar wederom in de Porsche Carreracup Duitsland, waar hij in 2021 debuteerde en waar hij na twee podium plaatsen in april van dit jaar op Spa Francorchamps (3e en 1e) de leiding heeft genomen in het klassement voor teamgenoot Larry ten Voorde.

 

Leer Loek kennen

In de YouTube serie ‘Chasing the dream’ vertelt Loek over zijn passie voor de motorsport en auto’s en zijn ambities om de top te bereiken.

Wij kijken uit naar wederom een mooi en uitdagend raceseizoen, heel veel succes Loek!

 

Interesse?

We willen je graag leren kennen.