Romy Gayral

Romy Gayral

Content marketeer

Als Content Marketeer houdt Romy zich bezig met alle online en offline marketingactiviteiten binnen Hogenhouck m&a. Zorgen voor een brede zichtbaarheid en interactie met (potentiële) opdrachtgevers en potentiële werknemers vindt zij binnen Hogenhouck m&a een van de leukste dingen om te doen.  

Na het afronden van haar Bachelor Commerciële Economie is zij gaan werken als online marketeer. Daarnaast heeft zij een Master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. Romy omschrijft zichzelf als creatief, gemotiveerd en leergierig.  

Betrokken bij de volgende transacties

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.