Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

In het weekend van 22 t/m 24 april start het seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup op het Circuit van Imola. De 19-jaar jonge Nederlandse coureur Loek Hartog is een van de drieëndertig coureurs die uitkomen in 8 races die worden verreden in het ‘voorprogramma’ van de Formule 1.

Ook dit jaar mag Hogenhouck m&a Loek ondersteunen bij zijn droom om als coureur op het toppodium te staan. Dat Loek dit  jaar als Rookie uitkomt in de Porsche Mobil 1 Supercup racecategorie, met racenummer 17, is een veelbelovende volgende stap. Daarnaast rijdt Loek dit jaar in de Porsche Carreracup Duitsland, waar hij vorig jaar debuteerde.

In de YouTube serie ‘Chasing the dream’ vertelt Loek over zijn passie voor de motorsport en auto’s en zijn ambities om de top te bereiken.

Wij kijken uit naar een mooi raceseizoen, heel veel succes Loek!

 

 

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.