Nieuws

Hogenhouck m&a hernieuwt sponsorcontract met Haagse voetbalclub HVV

De Haagse amateurvoetbalclub HVV – voluit: Haagsche Voetbal Vereeniging – mag ook de komende vijf jaar rekenen op de steun van Hogenhouck m&a als hoofd- en shirtsponsor. Jeroen Smits, voorzitter van de Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging, tekende het sponsorcontract met partners en oprichters Rik Stikkelbroeck en Mark van Beusekom van Hogenhouck m&a.

Sponsoring van HVV bekrachtigt hechte band

De beide oprichters van Hogenhouck m&a hebben al geruime tijd een hechte band met HVV als belangrijke amateurclub in Den Haag. Rik Stikkelbroeck is oud-bestuurslid en momenteel coach van een van de teams. De beide zoons van Mark van Beusekom zijn jeugdleden. Dat enkele Hogenhouck medewerkers bij HVV spelen en de club ook nog eens gelegen is aan de Van Hogenhoucklaan maakt het verhaal compleet.

Voetballiefhebbers in de Haagse regio

Hogenhouck m&a ziet HVV als een belangrijk bindmiddel voor voetballiefhebbers in de regio met de ondersteuning van Haagse ondernemers. Hogenhouck m&a is als fusie- en overname boutique internationaal actief in de mid-market, maar heeft zeker ook een sterke band met de regio.

Bijzondere clubhistorie

HVV werd al in 1883 opgericht en beleefde haar gloriejaren in het begin van de 20e eeuw. Het is al even geleden, maar de club wist tussen 1891 en 1914maar liefst tien keer landskampioen te worden. De club mag daarmee naast Ajax, Feijenoord en PSV de zogenaamde ‘kampioenster’ op het tenue van het eerste elftal dragen.

Zekerheid voor de komende vijf jaar

De hernieuwde sponsordeal geeft HVV de komende jaren mede een goede basis. Dankzij deze nieuwe sponsorovereenkomst kunnen de leden van HVV een flinke korting krijgen op het nieuwe tenue 2021.

Interesse?

We willen je graag leren kennen.