Bo van der Ven

Bo van der Ven

Analist

Bo houdt zich binnen Hogenhouck bezig met het opstellen en maken van financiële modellen, informatiememoranda, bedrijfsprofielen en marktanalyses. Zij startte in 2022 bij Hogenhouck m&a als Junior Analist. Bo heeft een Master afgerond in Finance & Investment. Eerder behaalde ze al haar Master Business Information Management. Tijdens haar studie liep zij stage bij KPMG Advisory National Practice als consultant.  

Bo is analytisch sterk, leergierig en enthousiast. Goede eigenschappen die bij Hogenhouck passen. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met sporten en koken.  

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.