"Een boeiend gesprek aangaan met de ondernemer, daar ligt mijn kracht. Door het delen van mijn netwerk, kennis en expertise kan ik bijdragen aan het vervullen van de behoeftes van onze opdrachtgevers."

Edwin Lips

Edwin Lips

Director

Edwin heeft ruim 12 jaar ervaring in Sales en Relatiebeheer. Hij is een optimist met een commerciële drive en een relatiegerichte aanpak. In januari 2021 is Edwin toegetreden tot het Hogenhouck m&a team als Director. Binnen het team houdt hij zich bezig met Business Development. Edwin heeft een sterk trackrecord als Head of Sales Netherlands bij de Franse vermogensbeheerder CORUM Investments en was daarvoor werkzaam als Sales Manager bij de Deense SAXO Bank A/S.

Edwin studeerde rechten aan de Universiteit Leiden en is in het bezit van diverse Finance & Banking certificaten. In zijn vrije tijd vaart hij graag over de Nederlandse wateren of werkt hij in de tuin. Hij houdt van kunst, onroerend goed en architectuur. Edwin leest ook graag geschiedenisboeken en biografieën. Edwin is getrouwd en heeft 2 dochters.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.