"Een boeiend gesprek aangaan met de ondernemer, daar ligt mijn kracht. Door het delen van mijn netwerk, kennis en expertise kan ik bijdragen aan het vervullen van de behoeftes van onze opdrachtgevers."

Edwin Lips

Director

Edwin heeft ruim 15 jaar ervaring in Sales en Relatiebeheer. Hij is een optimist met een commerciële drive en een relatiegerichte aanpak. In januari 2021 is Edwin toegetreden tot het Hogenhouck m&a team als Director. Binnen het team houdt hij zich bezig met Origination. Edwin heeft een sterk trackrecord als Head of Sales Netherlands bij de Franse vermogensbeheerder CORUM Investments en was daarvoor werkzaam als Sales Manager bij de Deense SAXO Bank.

Edwin studeerde rechten aan de Universiteit Leiden en is in het bezit van diverse Finance & Banking certificaten. In zijn vrije tijd vaart hij graag over de Nederlandse wateren of werkt hij in de tuin. Hij houdt van kunst, onroerend goed en architectuur. Edwin leest ook graag geschiedenisboeken en biografieën. Edwin is getrouwd en heeft twee dochters.