NederCare

NederCare, gevestigd in Veenendaal, is leverancier van software aan zorginstellingen in verschillende sectoren en heeft Gilde Equity Management Benelux  gekozen als partner voor de toekomst. NederCare, marktleider in de jeugdzorg, biedt zorginstellingen de mogelijkheid om het primaire zorg- en begeleidingsproces volledig te automatiseren. Daarnaast wordt de financiële administratie en facturatie maximaal ontzorgd. Naast de jeugdzorg is de onderneming hard bezig met het uitbreiden naar aanpalende segmenten zoals bijvoorbeeld de gehandicaptenzorg. Met Gilde als nieuwe partner kan NederCare een verdere duurzame groei in de toekomst realiseren. Gilde zal hierbij haar kapitaal en ervaring in de IT-zorgsector inzetten om de groep verder uit te breiden. De managers en aandeelhouders van NederCare blijven in hun huidige rol betrokken. Hogenhouck trad op namens de koper.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.