Infotheek

Infotheek Groep B.V. heeft de Gelderse netwerkspecialist Network2day BV overgenomen. Network2day ontwerpt, implementeert en onderhoudt complexe IP infrastructuren voor data, Voice-over-IP en video. Network2Day zal haar activiteiten voorlopig onder eigen naam voortzetten, maar koppelt haar specialisme op het gebied van netwerken, data centre inrichting en WIFI installatie per heden aan Infotheek. De nieuwe combinatie biedt ook de mogelijkheid om converged netwerken in te richten en te beheren. Network2day is uitgegroeid tot een van de betere netwerkproviders en is door HP verkozen tot HP Networking Partner of the year 2011/2012. Hogenhouck trad op namens de koper.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.