Management buy-out Compris Consulting

Adviesbureau Compris Consulting heeft in Mitch van der Heijden een nieuwe medeaandeelhouder door middel van een buy-out. Compris zorgt ervoor dat organisaties de regie (terug)krijgen over hun strategische bedrijfsmiddelen en het beheer en onderhoud hiervan.

Beheer over strategische bedrijfsmiddelen

Compris Consulting werd in 2000 opgericht door ondernemer Ren van ’t Slot en is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in asset management. Als voorloper in dit vakgebied weten ze als geen ander hoe je van noodzakelijk onderhoud naar duurzaam asset management overgaat. Compris kom je tegen in branches zoals luchtvaart, logistiek en olie en gas.

Volop ambitie voor nieuwe stappen

Mitch van der Heijden is in 2019 toegetreden tot de dagelijkse leiding van het bedrijf. Ren van ’t Slot heeft daarmee een stap terug gedaan en concentreert zich sinds de komst van Mitch vooral op new business. De samenwerking is bekrachtigd met een aandelentransactie.

Hein Stoops, partner Hogenhouck m&a: “De afronding van de transactie viel in het begin van de coronacrisis maar dat heeft deze deal niet in de weg gezeten. Er is volop ambitie en vertrouwen van beide ondernemers voor de nieuwe stappen in het bestaan van Compris.”

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Margot IJssel de Schepper
Associate

Hein Stoops
Partner

Mark van Beusekom
Managing partner

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.