Transactie

Videorecruitment platform Cammio verkocht aan StepStone Groep

Videorecruitment platform Cammio is overgenomen door het online banenplatform StepStone. Door de toevoeging aan de StepStone Groep – onderdeel van Axel Springer – heeft Cammio verdere internationale groeimogelijkheden. Hogenhouck begeleidde de aandeelhouders en co-investeerders van Cammio bij deze verkoop.

 

Online videorecruitment aantrekkelijk voor organisaties

Werving en selectie vindt steeds meer online en via video plaats. Het gebruik van video is een natuurlijke stap in employer branding, de selectie van kandidaten en de onboarding van nieuwe medewerkers. Cammio’s platform ondersteunt het hele videorecruitment proces. Het maakt werving en selectie persoonlijker en efficiënter voor recruiters en kandidaten. Van motivaties en pitches door kandidaten middels video’s, het makkelijk kunnen maken van afspraken, het houden van videosollicitaties tot het uitvoeren van persoonlijkheidsanalyses ondersteund door AI. Een groot aantal aansprekende bedrijven uit diverse sectoren in Europa zijn gebruikers van het platform van Cammio.

 

Belangrijke stap in internationale groeistrategie

Cammio werd in 2013 door ondernemers Walter Hueber (CEO) en Bas Dirkse (CTO) opgericht. Het bedrijf heeft 20 medewerkers met kantoren in Den Haag en Düsseldorf. Als onderdeel van de StepStone Groep – met 3300 medewerkers in 50 landen – kan Cammio internationaal doorgroeien. CEO Walter Heuber blijft ook na de overname leiding geven aan Cammio.

Interesse?

We willen je graag leren kennen.