Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

De Nederlandse ict-dienstverlener, softwaretester en bi-specialist EclipseIT wordt voor een onbekend bedrag overgenomen door de Franse technisch systeemontwikkelaar Alten Groep. Alten Groep spreekt van een strategische overname waarbij de activiteiten in Nederland worden uitgebreid. Volgens de koper vormen de activiteiten van EclipseIT een goede aanvulling op de technische adviesdiensten en engineering-activiteiten die vanuit de drie vestigingen van Alten Nederland plaatsvinden.

‘In Nederland wordt met deze krachtenbundeling onze positie op gebied van testen versterkt. Verder is winst te behalen bij het samenwerken op het vlak van business intelligence en softwaretesten bij gezamenlijke, bestaande en nieuwe klanten’, zegt Eric Haesen, directeur Alten Nederland. EclipseIT is onder meer gespecialiseerd in het testen van SAP-software en business intelligence tools. Het bedijf heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel en Utrecht.

Alten Nederland is actief vanuit kantoren in Eindhoven, Capelle aan den IJssel en Apeldoorn Het is actief in verschillende projecten op gebied van technische automatisering, mechatronica en robotica.

Bij Alten Nederland werken driehonder hoogopgeleide consultants. Zij werken aan uiteenlopende projecten in de high-tech industrie. Alten Nederland maakt onderdeel uit van de Alten Groep, opgericht in 1988 en actief in zestien landen. Het bedrijf behaalde in 2014 een omzet van 1,3 miljard euro en heeft wereldwijd 18.400 medewerkers. Van die groep bestaat 88 procent uit hoogopgeleide engineers.​

Bron: Computable

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.