“Ik vind het een mooie uitdaging om ondernemers wegwijs te maken in de wereld van transactiestructuren, bedrijfswaardering, financiering en financial modelling.”

Margot IJssel de Schepper

Margot IJssel de Schepper

Associate

Energiek, enthousiast en gedreven ‘financial engineert’ Margot complexe transactiestructuren en ‘buy and build’ scenario’s. Direct na haar studie is ze in 2017 gestart bij Hogenhouck. Margot houdt de vaart erin en zorgt ervoor dat er ook ruimte is voor humor en een persoonlijke klik met onze ondernemers. Ze studeerde Economics in Groningen en Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.