Stefan Nguyen

Stefan Nguyen

Analist

Stefan is Analist binnen Hogenhouck. Hij heeft zijn Master in Finance aan de Universiteit in Amsterdam Magna cum laude afgerond. Binnen Hogenhouck houdt hij zich bezig met een breed scala aan taken, waaronder het uitvoeren en opstellen van markt-, bedrijfs-, waarderings- en financiële analyses. Hij heeft een gedegen kennis van deze analyses en gebruikt deze om waardevolle inzichten te genereren voor het team.

Daarnaast is Stefan bedreven in het maken van documentatie voor het vermarkten van ondernemingen. Hij weet hoe hij informatie op een overtuigende en gestructureerde manier kan presenteren, zodat potentiële investeerders en opdrachtgevers een duidelijk beeld krijgen van de waardepropositie van hun bedrijf.

Stefan’s sterke eigenschappen komen goed van pas binnen zijn functie. Hij is kritisch en gaat altijd op zoek naar de kern van een probleem. Zijn leergierigheid zorgt ervoor dat hij voortdurend nieuwe kennis en inzichten opdoet, waardoor hij snel kan schakelen en zich aan veranderende omstandigheden kan aanpassen. Bovendien is hij analytisch sterk en in staat om complexe vraagstukken te ontleden en op te lossen.

Met zijn brede vaardigheden, sterke werkethiek en streven naar continue groei, is Stefan een waardevol lid van het team bij Hogenhouck.