Transactie

Parkland Resources, onderdeel van de Indofin Group, en Magnus nemen de activiteiten van het beursgenoteerde GeoJunxion N.V. over

Parkland Resources, onderdeel van de Indofin Group, en Magnus nemen de activiteiten van het beursgenoteerde GeoJunxion N.V. over. Hogenhouck m&a adviseerde Parkland en Magnus in dit proces.

Parkland Resources, onderdeel van de Indofin Group, en Magnus nemen de activiteiten van GeoJunxion over. De transactie is gestructureerd als overname van alle aandelen in de enige dochteronderneming van GeoJunxion N.V. via special purpose vehicle Road Runner B.V. Na afronding van de overname zal GeoJunxion N.V. worden ontbonden en zal de opbrengst van de transactie worden uitgekeerd aan aandeelhouders.

Op 12 december 2023 is een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van GeoJunxion N.V. gehouden, waarin de goedkeuring is gegeven door aandeelhouders voor de transactie en het daaropvolgende liquidatie- en uitkeringsproces. Op 15 januari 2024 hebben Geojunxion en Road Runner B.V. gezamenlijk gepubliceerd dat de transactie is afgerond.

GeoJunxion, een Nederlands softwarebedrijf met tientallen jaren ervaring in cartografie, opereert op de internationale markt voor locatie bewuste producten en diensten. Het bedrijf evolueerde van een traditionele kaartenmaker, voorheen bekend als AND International Publishers N.V., naar een dienstverlener die zich richt op hoogwaardige, dynamische content en het bouwen van milieubewuste toepassingen, die de veiligheid in het dagelijks leven verrijken.

Het Hogenhouck m&a team dat Parkland en Magnus bij deze transactie adviseerde werd gevormd door Mark van Beusekom, Victor Rosier, Edwin Lips, Albert van den Pol en Stefan Nguyen.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken dealteam

Stefan Nguyen
Analist

Albert van den Pol
Associate

Victor Rosier
Partner

Edwin Lips
Director

Mark van Beusekom
Managing partner

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.
Interesse?

We willen je graag leren kennen.