Nieuwsberichten

Vers van de pers

Als m&a specialist komen we regelmatig nieuwswaardige zaken tegen. Of het nu gaat over ontwikkelingen in de branche, in de markten waarin we actief zijn of worden, ondernemers waarmee we gewerkt hebben, of ontwikkelingen binnen ons eigen kantoor. Op deze pagina lees je er alles over. Ben je benieuwd naar nieuws op het gebied van onze laatste deals, neem dan eens een kijkje op onze transactiepagina.

Onze meerwaarde.

Het begeleiden van de verkoop van je onderneming, de koop van een bedrijf en het aandragen van de juiste ans ligt tussen je zakelijke afwegingen en je persoonlijke belangen. In het proces dat we aangaaninvesteerder, betekent dat we je helpen bij de regie over je toekomst. Daarom vinden we het belangrijk om te weten hoe jij die voor je ziet. We willen je leren kennen en begrijpen. Weten waar je bal, trekken we samen op als team. We vullen jouw kennis aan met onze kennis van markten, marktspelers, onderhandelingen en een m&a track record van 15 jaar, en gidsen je door de wereld achter de cijfers die je niet kent en waar iedereen iets van je wil.

"We willen de ondernemer zo goed mogelijk begeleiden, zowel voor, bij en na het fusie of acquisitietraject. Daarom gaan wij elke relatie aan voor de lange termijn."

"Dat groeien, krijg je daar niet de stuipen van?

John Heijnen, directeur en oprichter Databyte

‘De Rabobank belde me toen op. Ik kon pakketjes telebankieren gaan installeren bij ondernemers, bij boeren in de regio en op die manier kon ik me onderscheiden. Werd je gezien en was je iemand. En achteraf denk ik wel dat dat een belangrijke drijfveer is geweest. Onbewust, want op dat moment sta je daar niet echt bij stil.’

Even sparren?

We willen je graag leren kennen.