Alex Rotering

Alex Rotering

Analist

Alex Rotering is Analist en heeft een Master Financial Economics gedaan aan Erasmus Universiteit. Binnen Hogenhouck duikt Alex in verschillende markten en brengt deze grondig in kaart. Zodra het landschap in kaart is gebracht, zoomt hij dieper in op de verschillende spelers binnen een specifieke markt. Op deze manier verkrijgt hij een gedetailleerd beeld van de huidige ontwikkelingen in de markt en identificeert hij welke ondernemingen uitblinken.

Alex streeft er voortdurend naar om de kern van een focusgebied te doorgronden. Door deze benadering hoopt hij een schat aan kennis te vergaren over hoe ondernemingen functioneren en wat hen succesvol maakt. Zijn sterke analytische vermogen en oog voor detail spelen hierbij een cruciale rol.

Uiteindelijk streeft Alex ernaar om een volledig inzicht te verkrijgen in de reis van een ondernemer en te begrijpen hoe deze ondernemers tot hun huidige succes zijn gekomen. Met deze diepgaande kennis en vaardigheden kan hij ondernemers verder helpen en begeleiden op hun weg naar groei en succes.

Betrokken bij de volgende transacties