“Bij Hogenhouck komen voor mij ondernemerschap en creativiteit samen, gericht op uitbouw met een dynamisch en hecht team.”

Anita van den Hoek

Anita van den Hoek

Marketing director

In de alledaagse hectiek van een M&A-kantoor brengt Anita de kracht van structuur, rust en consistente communicatie. In 2019 is ze aan boord gekomen bij Hogenhouck. Ze heeft met het team het DNA van het kantoor ontrafeld en vertaald naar een eigen gezicht. Ze verbindt ondernemers en zorgt dat iedereen in het team kan bijdragen aan onze sectorkennis en marktbenadering. Anita is een strategische marketeer met een NIMA-C en digital marketing-achtergrond.

Betrokken bij de volgende transacties

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.