Transactie

Managed solutions provider PHC wordt onderdeel van Yielder Group

Managed Solutions Provider PHC is onderdeel geworden van de Yielder Group. Hogenhouck begeleidde de directeur-eigenaar van PHC bij deze transactie.

Met 55 professionals behoort PHC tot de top van Managed Solutions Providers met oplossingen voor internet, telefonie en cloud-werkplekken voor zakelijk Nederland. Het in Eindhoven gevestigde bedrijf bestaat inmiddels 25 jaar en maakt zakelijke telecommunicatie & IT makkelijk en efficiënt, met een focus op vernieuwing.

Breder portfolio aanbieden

Hans Loots, eigenaar en oprichter van PHC: “We zijn geen standaard IT-partij, maar maken juist het verschil door de werelden van Telecom en IT te laten samensmelten. Wij vinden het heel belangrijk om de specialismes op de meest belangrijke producten en diensten zelf te hebben. Het is dan ook een logische vervolgstap om de krachten te bundelen met Yielder Group met alle belangrijke specialismes in huis. Door de synergie met Yielder kunnen onze klanten optimaal profiteren van het verbrede portfolio.”

 

Goed passende bedrijfsculturen

Herwin van der Kamp, CEO van Yielder Group is blij met deze nieuwe toevoeging aan de groep. “PHC heeft een solide distributienetwerk en een sterke salescultuur. PHC heeft binnen de Yielder Group het platform en de slagkracht om haar klanten nog beter te kunnen bedienen en groei te realiseren.”

Ook de twee bedrijfsculturen sluiten naadloos bij elkaar aan: “Ook bij PHC vechten we voor de klant en hebben we verbinding en groei als idealen”, aldus Hans Loots.

Betrokken dealteam

Daan Zonneveld
Associate

Hein Stoops
Partner

Interesse?

We willen je graag leren kennen.