Transactie

PBT Beveiliging en Telecom neemt aandelen branchegenoot Hillsafety over

PBT Holding (onderdeel van Scheybeeck Investments) neemt de aandelen Hillsafety en GM Groep over van GM Holding. Met deze strategische samenwerking kan PBT haar opdrachtgevers nog meer knowhow, een breder pallet aan smart security oplossingen en leveringsgaranties aanbieden. Daarmee verwacht PBT haar positie als onafhankelijke integrale security system specialist verder te kunnen versterken en uitbouwen. Hillsafety blijft onder eigen vlag opereren en de dagelijkse leiding blijft in handen van directeur Han Kalkman.

Persbericht:

HEERHUGOWAARD, 12 juni 2018
PBT Holding neemt de aandelen Hillsafety en GM Groep over van GM Holding. Met deze strategische samenwerking kan PBT haar klanten nog meer knowhow, een breder pallet aan smart security oplossingen en leveringsgaranties aanbieden. Daarmee verwacht PBT haar positie als onafhankelijke integrale security system specialist verder te kunnen versterken en uitbouwen. Hillsafety blijft onder eigen vlag opereren en de dagelijkse leiding blijft in handen van directeur Han Kalkman.

De markt verandert snel en technologische innovaties volgen elkaar razendsnel op. Processen worden complexer en dynamischer dan ooit. Marko Post, algemeen directeur PBT Beveiliging en Telecom: “We zien dat de markt behoefte heeft aan enerzijds een partij die integrale preventieve veiligheidsoplossingen biedt en anderzijds voldoende omvang heeft om snel en wendbaar te acteren op complexe vraagstukken.” Daarom is het voor PBT van strategisch belang om, naast autonoom te groeien, tevens gerichte overnames te doen om de groeiambities waar te maken.

“Hillsafety is met haar professionele organisatie en enorme know-how de best denkbare partner om onze positie in de Randstad uit te bouwen. Door de krachten te bundelen ontstaat er een interessante schaalvergroting.”, verklaart Marko Post. Han Kalkman, directeur Hillsafety, voegt daar aan toe: “We kunnen nu een nog breder pallet aan smart security oplossingen aanbieden aan onze klanten.”

Over PBT Beveiliging en Telecom

PBT Beveiliging en Telecom biedt al ruim 27 jaar slimme, veilige en betaalbare oplossingen voor inbraakbeveiliging, camera’s, Security Management Systemen, telefooncentrales (VOIP, PBX), branddetectie- en ontruimingsinstallaties, datanetwerken, ICT-oplossingen, brandblussers en domotica. Zij leveren, installeren en onderhouden zowel eenvoudige als complexe installaties voor het beveiligen van MKB, transport en logistiek, datacenters, overheid, hoge risico locaties, particulieren en zorginstellingen in de Benelux en daarbuiten. PBT heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn, Blaricum en Heerhugowaard. Er werken 95 medewerkers. http://www.pbt.nl

Over Hillsafety

Hillsafety verkoopt, installeert en onderhoudt sinds 1995 inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie –en ontruimingsinstallaties, blusmiddelen, noodverlichting, straalverbindingen en communicatiesystemen. Hillsafety biedt complete oplossingen voor ondernemers, onderwijsinstellingen, overheid en particulieren op het gebied van veiligheid, beveiliging en communicatie. Er werken 40 medewerkers en het kantoor is gevestigd in Alphen aan den Rijn. http://www.hillsafety.nl

 

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.
Interesse?

We willen je graag leren kennen.