Transactie

TrainMore

Infotheek-CEO Jordy Kool helpt sportschool keten TrainMore uit te breiden. De innovatieve fitnessketen TrainMore kan dankzij een flinke investering verder uitbreiden. Ondernemer Jordy Kool voorziet het bedrijf niet alleen van groeikapitaal, maar wordt ook adviseur. Hogenhouck trad op namens de koper.

Een prettige no-nonsensementaliteit

Jordy Kool (Infotheek)

De samenwerking tussen Jordy Kool en Hogenhouck overspant inmiddels vele jaren. Die begon met zijn Management Buy In in de Infotheek Groep, waarvan Kool inmiddels CEO is. Een deel van de groei van zijn internationale hard- en softwareleverancier realiseert Kool door middel van overnames. Dat leidde in 2012 tot de acquisitie van Condor, in 2015 tot de acquisitie van Nimble IT, gevolgd in 2016 door overnames van 4Launch, Network2Day en in 2017 van GHS, Added Dimension en Scholten Awater.  “Hogenhouck is continu bezig de markt te verkennen op zoek naar interessante partijen voor ons. Zijn de contacten eenmaal gelegd, dan blijven ze ons bijstaan in de onderhandelingen tot de uiteindelijke overname”, aldus Jordy Kool.

In de loop van de jaren is de samenwerking intensiever geworden. “De lijnen binnen Hogenhouck zijn kort zijn en als we ze nodig hebben, zijn ze altijd bereikbaar”, zegt Jordy Kool op de vraag naar de voordelen van Hogenhouck. “Net als wij hebben zij een no-nonsementaliteit en een pragmatische instelling, daardoor is het prettig schakelen.”

De langdurige samenwerking biedt voordelen voor beide partijen. Hogenhouck kent de strategie en cultuur van de Infotheek Groep als geen ander. Op zijn beurt profiteert de Infotheek Groep van het groeiende netwerk van Hogenhouck: “Als wij een advocaat, notaris of een andere specialist nodig hebben, is een telefoontje met Hogenhouck genoeg. Zo versterken beide partijen elkaar.”

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.
Interesse?

We willen je graag leren kennen.