Onze transacties

Business as unusual

Als m&a specialist werken we voor ondernemers die met hart en ziel iets bijzonders hebben neergezet. Bij de meer dan 200 transacties die we voor ze hebben begeleid, hebben we altijd dichtbij ze gestaan. We hebben hen geholpen bedrijven te kopen, te verkopen, investeerders aan te trekken en zo meegebouwd aan hun levenswerk of aan financiële zekerheid voor de rest van hun leven. En omdat elk bedrijf uniek is, is elke transactie weer anders. Vandaar ons credo ‘Business as unusual’.

Onze meerwaarde.

Bij verkoop, aankoop of funding van een onderneming kom je in een wereld terecht die compleet nieuw voor je is en waarin je allerlei zakelijke en persoonlijke keuzes moet maken. Het is onze missie om jou in die wereld verder te brengen, zowel zakelijk als persoonlijk. We willen je leren kennen en begrijpen. In het proces dat we aangaan, trekken we samen op als team. Bundelen onze kracht, kennis en ervaring en brengen je bij koop, verkoop en funding in de best mogelijke positie. Dat is wat ons drijft en inspireert. Dat klinkt dan misschien ‘unusual’ in de wereld van finance, maar wij zouden het niet anders willen.

Ontvang alle deals in jouw sector.

Stuur ons je e-mailadres, dan sturen we jou alle transacties in jouw branche. Deal?

Ik merkte dat ik op een hele andere manier naar mijn eigen business ging kijken.

Mark van Beusekom
Mark van Beusekom

Managing partner

Even sparren?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.