Transactie

Finalist

Hogenhouck heeft de aandeelhouders van Finalist, specialist in ICT oplossingen, begeleid bij de overname van 100% van de aandelen TDC Lighthouse. TDC Lighthouse Internet Solutions (TDC) is een niche ICT onderneming opererend vanuit Maarssen en specialist in de industriële sector en social business. Door er dicht op te zitten en actief mee te denken in het belang van de opdrachtgever is TDC een flexibele organisatie dat slagkrachtig creatieve en werkbare internet oplossingen biedt.

Altijd dichtbij, overal op tijd

Hans Ketterings (TDC Lighthouse Internet Solutions)

TDC Lighthouse Internet Solutions (TDC) is een niche ICT onderneming opererend vanuit Maarssen en specialist in de industriële sector en social business. Door er dicht op te zitten en actief mee te denken in het belang van de opdrachtgever is TDC een flexibele organisatie dat slagkrachtig creatieve en werkbare internet oplossingen biedt.

Aandeelhouders Hans Ketterings en Michel Winkels (algemeen directeur) van Finalist schakelde Hogenhouck in voor de verkenning van de open source markt. Ketterings: “In een aantal gesprekken met mogelijke samenwerkingspartijen kwam naar boven dat vooral TDC erg goed aansloot op de ‘Altijd dichtbij, overal op tijd’ strategie van Finalist. Daarnaast bood de overname van TDC voor Finalist een interessante verbreding van sectoren (o.a. industrie) en thema’s (social business). Voor TDC betekende de overname een vergroting van slagkracht en versterking van de fundering onder haar dienstverlening”.

De eerste contacten met potentiele partijen werden gelegd door Hogenhouck en de daaropvolgende gesprekken waren zonder uitzondering alle interessant en verliepen in een prettige sfeer.

Verwachtingen waren vooraf goed gemanaged en zelfs al bleek dat timing van een mogelijke samenwerking of overname niet optimaal was, zijn deze gesprekken een gezonde bodem voor de toekomst. In het geval van TDC konden wij in één tempo doorpakken, van kennismakingsgesprek, tweede gesprek tot opstellen van heads of agreement en het realiseren van de transactie. In een tijdsbestek van enkele maanden was de transactie dan ook een feit.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.
Interesse?

We willen je graag leren kennen.