Infotheek

Infotheek Group heeft Global Hardware Solutions (GHS) overgenomen. GHS, met kantoren gevestigd in Nederland en Polen, is een snel groeiende leverancier van nieuwe en gebruikte netwerkapparatuur en accessoires gespecialiseerd in producten van o.a. Cisco. De gebruikte apparatuur wordt op kwaliteit en functionaliteit getest en gereviseerd (refurbished) door GHS om vervolgens weer verkocht en hergebruikt te kunnen worden. GHS is een internationaal opererende onderneming met opdrachtgevers in onder andere Telecommunicatie, Internet Service Providers en resellers, grote ondernemingen en particuliere gebruikers. Met deze overname werkt Infotheek Group aan haar toekomstvisie om verder te groeien, autonoom en door overnames. Hogenhouck trad op namens de koper.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.