TrainMore neemt New York Gym Amsterdam over

New York Gym Amsterdam is overgenomen door fitnessketen TrainMore. Hogenhouck begeleidde deze transactie in de groeistrategie van TrainMore. TrainMore groeit hard in een hyper competitieve markt. Het totaal aantal clubs van TrainMore in de Amsterdamse binnenstad komt hiermee op zes, naast zeven locaties in andere steden.

“We zetten vol in op onze ambitie om marktleider te worden in de centra van de grootste steden van Nederland en de overname van New York Gym is hierin weer een mooie next step”, vertellen eigenaren Han Doorenbosch en Marjolijn Meijer. TrainMore vestigt zich uitsluitend op A-locaties en focust zich op young urban people.

“De overname van New York Gym was een no brainer. Het karakteristieke pand aan de Veemkade past perfect bij onze visie. We kiezen altijd voor panden met een wow-factor en creëren daar een nieuwe generatie urban gyms. Het doel is om New York Gym eind dit jaar te hebben getransformeerd tot een next level gym met de kwaliteit die men van TrainMore gewend is”, aldus Han Doorenbosch.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Margot IJssel de Schepper
Associate

Hein Stoops
Partner

Rik Stikkelbroeck
Founding partner

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.