Transactie

Microsoft service provider Constant IT bundelt krachten met TSH

Constant IT, een Managed Service Provider (MSP) met een focus op de Microsoft Cloud, wordt onderdeel van TSH, een van de snelst groeiende MSP-organisaties van Nederland. Deze samenwerking zorgt voor het verder versnellen van het groeipad voor klanten en medewerkers. Hogenhouck m&a adviseerde Constant IT bij deze transactie.

 

Toonaangevende speler voor MKB

Constant IT is de laatste jaren uitgegroeid tot een leidende speler op het gebied van IT-outsourcing voor het MKB-segment in de regio Amsterdam. Door de aansluiting bij TSH krijgt Constant IT de mogelijkheid om een buy-and-build strategie in te zetten om binnen de regio Amsterdam een leidende marktpositie te kunnen verwerven. Bovendien biedt de aansluiting bij TSH voor de medewerkers van Constant IT nieuwe kansen en mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen.

Mark Philips, CEO en oprichter van Constant IT: “Met het geweldige team van Constant IT werken we dagelijks hard voor een hele mooie groep klanten. Ik ben ontzettend trots op wat we hebben opgebouwd en hoe we onze klanten hebben geholpen de Microsoft Cloud te omarmen. We zijn klaar om te versnellen vanuit ons kantoor in Amsterdam met ons frisse merk en onze nieuwe securitydiensten. Met TSH als sterke, ambitieuze en ervaren partner aan boord krijg ik veel energie om samen verder te bouwen en andere MSP’s te laten aansluiten bij TSH. Onze teamleden kunnen zo groeien en onze klanten profiteren van een enorme toename in kennis en ervaring.”

 

Versneld groeipad

Constant IT blijft als toonaangevende naam in haar bestaande vorm bestaan, en krijgt dankzij de overname toegang tot de kennis en ervaring van TSH en de al aangesloten TSH Brands. Met Strikwerda Investments als kapitaalkrachtige aandeelhouder heeft TSH een sterke partner voor de volgende groeifase en het realiseren van vervolgacquisities.

TSH heeft als portfoliobedrijf van Strikwerda Investments een lange-termijn investeringshorizon en wil naast de huidige sterke organische groei tevens andere toonaangevende ICT-outsourcingsbedrijven aan laten sluiten bij de groep. TSH zoekt daarbij altijd naar organisaties met een bewezen track-record en een gelijke instelling als de andere TSH-bedrijven om continu te willen blijven werken aan de verbetering van hun organisatie.

John Reynders, CEO van TSH: “Constant IT heeft bewezen dat zij een krachtige propositie heeft voor het MKB-segment en heeft een sterke positie en goede naam in de regio Amsterdam opgebouwd met een hoge klanttevredenheid. Met het toevoegen van Constant IT aan onze gelederen versterken we onze positie in ICT-outsourcingsmarkt aanzienlijk en verwelkomen we een mooi bedrijf in onze groep. Mark en zijn team zijn een prachtige aanvulling op ons team van ambitieuze ondernemers en delen onze belangrijkste waarden en ambities voor de lange termijn.”

 

De leidende Microsoft Cloud MSP van Amsterdam

Constant IT werd begeleid door het Hogenhouck M&A transactieteam, bestaande uit Hein Stoops, Daan Zonneveld en Bas Schellekens. Hein Stoops over deze transactie: “Constant IT heeft onder de vleugels van Mark Philips een uitstekende positie in de MSP-markt opgebouwd. Van daaruit had Mark steeds vaker gesprekken met meerdere platformen voor een volgende stap voor Constant IT en haar medewerkers. Uiteindelijk heeft Mark de weloverwogen beslissing genomen om met TSH verder te gaan. Terwijl Constant IT haar toewijding aan het bedienen van bestaande klanten en haar sterke groei voortzet, krijgt de onderneming nu ook toegang tot de additionele kennis en ervaring van TSH, wat ongetwijfeld een nieuwe versnelling in de groei zal geven.”

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken dealteam

Bas Schellekens
Analist

Daan Zonneveld
Associate

Hein Stoops
Partner

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.
Interesse?

We willen je graag leren kennen.