“Natuurlijk willen ook onze ondernemers de beste deal, maar bij ons gaat dat niet ten koste van persoonlijke aandacht, teamgevoel en goede omgangsvormen.”

Rik Stikkelbroeck

Rik Stikkelbroeck

Founding partner

Met een scherp gevoel voor de ‘mens achter de ondernemer’ zet Rik ondernemers aan het denken over de toekomst van hun organisatie en die van henzelf. Samen met Mark van Beusekom richtte Rik in 2007 Hogenhouck op. Rik is continu bezig met het onderhouden en verder uitbouwen van een omvangrijk, relevant netwerk van en voor ondernemers. Hij doorgrondt organisaties, personen en markten als geen ander. Binnen Hogenhouck is hij de stuwende kracht achter de sterke aandacht voor dienstbaarheid, kwalitatieve persoonlijke omgang, commerciële focus en ‘family spirit’. Rik studeerde Accountancy in Amsterdam en Bedrijfseconomie in Groningen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.