Korte lijnen, uitdagend werk, 24/7 bereikbaar, flexibiliteit, creativiteit, dat zijn de redenen dat ik voor Hogenhouck heb gekozen

Daan Zonneveld

Daan Zonneveld

Associate

Daan Zonneveld is associate bij Hogenhouck m&a en is verantwoordelijk voor het doorgronden van business modellen, de toegevoegde waarde en de cijfers van ondernemingen. Hij houdt zich bezig met de hele flow van m&a transacties, van markt- en bedrijfsanalyses, waarderingen, informatie memoranda, vermarkting en biedingen, datarooms en due diligence processen tot aan de juridische finalisering.

Daan behaalde een Master in Financial Economics en een Bachelor in Rechten en Business Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens zijn studie raakte Daan geïnteresseerd in M&A en tijdens zijn vervolgstage bij Hogenhouck (2018) wilde hij hier dieper op ingaan. Sinds de afronding van zijn studie is Daan werkzaam bij Hogenhouck. Daan is naast zijn werk ook regelmatig te vinden in de sportschool of op een skipiste.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.