Transactie

TSA Group Delft bv sluit zich aan bij MyBit Group

Het software ontwikkelbedrijf TSA Group uit Delft wordt onderdeel van de MyBit Group. De aansluiting van TSA Group is een volgende stap in de strategische uitbreiding van de MyBit Group tot één van de leidende Nederlandse spelers in het ontwikkelen van hoogwaardige maatwerksoftware. Hogenhouck m&a begeleidde TSA Group bij deze transactie.

 

Leidende expertise in maatwerksoftware

TSA Group Delft is een gevestigde naam en leidende Nederlandse partij op het gebied van maatwerksoftware, vooral bekend vanwege haar Delphi expertise.
Al ruim 30 jaar is TSA Group Delft bekend vanwege haar specialisme in het ontwikkelen en onderhouden van tal van bedrijfskritische applicaties. Daarnaast vertrouwen meer dan 100 gemeenten op de innovatieve softwareoplossingen van TSA rondom het organiseren van verkiezingen.

 

Stack-agnostische aanpak

De MyBit Group is specialist in Custom Software Development. Bijzonder daarbij is de ‘stack-agnostisch’ aanpak van softwareontwikkeling: de MyBit Group is niet beperkt tot gebruik van enkele specifieke technieken. De verschillende bedrijven van de MyBit Group zijn stuk voor stuk uitblinkers in uiteenlopende technische stacks.
Hierdoor bezit de MyBit Group op het hoogste kwaliteitsniveau een breed scala aan specifieke vakbekwaamheid. Het geheel zorgt dat de MyBit Group opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector met een breed pallet van technieken en kennis kan bedienen. Bovendien zorgt de MyBit Group met 200+ medewerkers dat de continuïteit in de dienstverlening altijd is geborgd.

Nieuwe fase

Gabor Bos en Leon Kerkstra blijven leidinggeven aan de verdere uitbouw van TSA Group Delft en integratie van TSA binnen de MyBit Group. De directie van TSA is enthousiast over aansluiting bij de MyBit Group: ‘Een prachtige nieuwe fase breekt aan voor TSA. Dit geldt zowel voor onze medewerkers als onze klanten. Wij blijven vanuit Delft de beste softwareoplossingen ontwikkelen en kunnen onze opdrachtgevers vanuit de MyBit Group een nog uitgebreider aanbod van diensten en specialisaties bieden.’

Harmonie tussen de bedrijfsculturen

Hogenhouck m&a begeleidde Peter Tanis namens TSA bij deze transactie met Hein Stoops en Bart van ’t Zet. Hein Stoops over deze samenwerking: ‘TSA is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfskritische software met Delphi en PHP. De strategische beslissing om samen te werken met MyBit komt voort uit zorgvuldige overwegingen en is gebaseerd ter bevordering van de bedrijfsgroei, productontwikkeling en het welzijn van het personeel. Het stack-agnostische productaanbod van MyBit zal worden versterkt door de specialistische kennis van Delphi bij TSA. Daarnaast is er een overeenkomst tussen de bedrijfsculturen van TSA en MyBit. Beide bedrijven bieden niet alleen een visie op excellentie, maar ook een diepgaand begrip van de industrie. Deze overeenstemmende cultuur vormt de basis voor een naadloze integratie, essentieel voor het behoud van de identiteit en waarden van TSA. De wederzijdse aanvulling van de bedrijven creëert een synergetische samenwerking die groei en innovatie stimuleert. Deze synergie is niet alleen van belang voor het versterken van de positie in de markt, maar ook voor het bieden van meerwaarde aan bestaande en toekomstige klanten. TSA hecht veel waarde aan een goede bedrijfsomgeving voor zijn medewerkers. Door te kiezen voor MyBit, wordt deze zorg gewaarborgd. Kortom, de overname van TSA door MyBit belichaamt niet alleen een mooie samenwerking, maar ook een zorgvuldig overwogen beslissing om de bedrijfscultuur, expertise, en het welzijn van het personeel op een positieve manier te versterken. Deze samenwerking markeert het begin van een succesvol nieuw hoofdstuk.’

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken dealteam

Bart van ’t Zet
Analist

Hein Stoops
Partner

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.
Interesse?

We willen je graag leren kennen.