“Ik wil ervoor zorgen dat ons team iedere dag een topprestatie levert voor onze opdrachtgevers.”

Hein Stoops

Hein Stoops

Partner

Met een sterk oog voor proces, inhoud en menselijke maat en in intensieve samenwerking met de opdrachtgever werkt Hein aan het realiseren van de beste transactie. Hein is als Partner toegetreden tot Hogenhouck in 2018. Hij heeft een sterk gevoel voor het analyseren en modelleren van verdienmodellen en het optimaal in beeld brengen van de waardepropositie van de onderneming. Hein staat voor een sterk proces met teamplay, waarbij hij met geduld en zorgvuldigheid overlegt en afstemt met onze opdrachtgevers. Binnen Hogenhouck besteedt Hein veel tijd aan de kwalitatieve ontwikkeling van het team. Hein studeerde bedrijfseconomie in Amsterdam aan de VU en heeft zijn executive master M&A and Valuation afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.