Podcasts

Soms moet je gewoon even willen luisteren

In onze podcast-serie gaat Gijs Scholten van Aschat in gesprek met inspirerende ondernemers.

Luisteren en leren.

Wij leren elke dag door naar de persoonlijke verhalen van ondernemers te luisteren. In onze podcastserie ‘De mens achter de ondernemer’ gaat Gijs Scholten van Aschat in gesprek met ondernemers over hun leven, hun keuzes en hun ondernemerscarrière. Hoe zijn ze gekomen tot de keuze om te gaan ondernemen, waarom is dat zo leuk, wat heeft het ze gebracht, welke persoonlijke offers hebben ze moeten brengen en wat gaat er door ze heen als het moment komt dat je afscheid neemt van je levenswerk. Inspirerende verhalen die we graag met je delen.

Afleveringen

#3 Brigitte Buntinx – Managing Director Radar Software

Gijs Scholten van Aschat in gesprek met Brigitte Buntinx, Managing Director Radar Software. Over haar weg naar het ondernemerschap, haar keuzes en over uitgesteld afscheid.

#2 John Heijnen – Directeur en oprichter DataByte

Gijs Scholten van Aschat in gesprek met John Heijnen, oprichter van IT-bedrijf DataByte, over zijn keuze voor ondernemerschap, de offers die dit meebracht en uiteindelijk de verkoop van het bedrijf.

Hans Ketterings, COO Catventures

#1 Hans Ketterings – Directeur CatVentures

Gijs Scholten van Aschat in gesprek met IT-ondernemer Hans Ketterings over zijn loopbaan als ondernemer, zijn keuzes en zijn leven.

Onze opdrachtgevers aan het woord...

Video afspelen

“Ik leerde op een hele andere manier naar mijn eigen business te kijken.”

Video afspelen

“We zagen dat we zelf niet de schaalgrootte konden bereiken die we wilden.”

Video afspelen

"Ik verwachtte een soort van slachtpartij, maar dat is eigenlijk helemaal niet gebeurd."

Vrijblijvend sparren?

We plannen graag een afspraak met je in.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.