PAT-Krüger

De aandelen van PAT-Krüger zijn overgenomen door Coert Kleijwegt. Met 35 jaar ervaring is PAT-Krüger uitgegroeid tot marktleider op het gebied van veiligheids- en controlesystemen voor heavy duty equipment. PAT-Krüger is een internationaal opererende organisatie met vestigingen in Nederland, Dubai, UK, Duitsland en dealers over de gehele wereld. PAT-Krüger verkoopt en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen, installeert en verzorgt service en onderhoud ten behoeve van kraanbeveiligingen, lieren, ballastsystemen, camerasystemen en krachtopnemers met en zonder ingebouwde dataregistratie. De onderneming bestaat uit zeer ervaren en gedreven vakmensen waarbij service een sleutelfactor is. Hogenhouck trad op namens de koper.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.