Blogs

Wil je jouw bedrijf verkopen, ben je een corporate development professional die het bereik van zijn bedrijf wil vergroten, of een investeerder die op zoek is naar aantrekkelijke mogelijkheden, dan lees je hier alles over de dynamische m&a markt. Op onze blogpagina vind je verhalen van ondernemers én verkennen we de laatste trends, strategieën en best practices in de wereld van fusies en overnames. We gaan dieper in op onderwerpen als due diligence, dealstructurering, financieringsopties, waardering, integratie na de fusie en meer. Ook gaan we deskundige gastbijdragen, casestudies en analyses van opmerkelijke fusies en overnames publiceren.

De betere fusies en overnames kennen een goede strategie en lange aanloop.

Alle blogs↓

Wat willen we betekenen

Hogenhouck is een ondernemend en onafhankelijk m&a-kantoor, waar opdrachtgevers altijd op de eerste plaats staan. Elke ondernemer, elke onderneming en elke transactie is anders; vandaar ons credo ‘Business as unusual’. Als m&a specialist werken we aan levenswerken die met bloed, zweet en tranen zijn gebouwd. Het is onze missie om de mensen achter deze prestaties verder te brengen, zowel zakelijk als persoonlijk. Dat is wat ons drijft en inspireert. Want onder de streep tellen voor ons niet alleen de cijfers.

Onze opdrachtgevers staan in alles centraal. Het begeleiden van de verkoop van hun onderneming, de koop van een bedrijf en het aandragen van de juiste investeerder, betekent dat we ze helpen bij de regie over hun toekomst. Daarom vinden we het belangrijk om te weten hoe ze die voor zich zien. We willen ze leren kennen en begrijpen. Weten waar de balans ligt tussen hun zakelijke afwegingen en hun persoonlijke belangen.

In het proces dat we aangaan, trekken we samen op als team. We vullen hun kennis aan met onze kennis van markten, marktspelers, onderhandelingen en een m&a track record van 15 jaar. We gidsen ze door de wereld achter de cijfers die ze niet kennen, waar iedereen iets van ze wil en brengen ze bij koop, verkoop en funding in de best mogelijke positie.

Over wat er in deze markt allemaal gebeurt, kunnen we hele boekenkasten vullen.

Gelukkig kun je het bijhouden met onze nieuwsbrief.

Even sparren?

We willen je graag leren kennen.