Nieuws

Hogenhouck m&a verwelkomt Hans Pluijgers als nieuwe partner

Hans Pluijgers heeft zich aangesloten als partner bij Hogenhouck m&a. Het partnerteam bestaat nu uit Mark van Beusekom, Rik Stikkelbroeck, Hein Stoops, Victor Rosier en Hans Pluijgers.

Uitbreiding expertise en sectorfocus

Met deze aanstelling voegt Hogenhouck m&a een ervaren partner toe. Hans beschikt over meer dan 20 jaar ervaring als adviseur van bedrijven en investeerders in de uitzend- en detacheringssector. Hij heeft bedrijven in deze sector strategisch geadviseerd en begeleid bij beursintroducties en kapitaalmarkttransacties. Daarnaast heeft hij een achtergrond als voormalig CFO en mede-eigenaar van een internationaal detacherings-, werving- en selectiebedrijf. Hans is vanaf het begin bij Hogenhouck m&a betrokken geweest als lid van de Raad van Advies.

Focus op staffing en business services

De staffingsector is een snel veranderende sector. De toekomst van werk transformeert ingrijpend door het versnellen van megatrends zoals digitalisering, de toepassing van AI, het werken op afstand, diversificatie van het werknemersbestand, snel veranderende wetgeving, en het essentiële belang van continue her- en omscholing. Deze megatrends transformeren de staffingmarkt tot een speelveld vol kansen, waar het werven, ontwikkelen en behouden van werknemers een cruciale, ingewikkelde en kostbare kernactiviteit van ondernemingen en dienstverleners is.
Hogenhouck m&a richt zich op technologisch georiënteerde bedrijven en sectoren waarin veel veranderingen plaatsvinden. Naast de sterke positie die Hogenhouck in de technologiesector al heeft, zal met de komst van Hans een verdere focus op de snel consoliderende staffingmarkt worden ingezet.

Strategische versterking

Mark van Beusekom, Managing Partner bij Hogenhouck m&a over deze strategische stap: “Hans heeft een uitstekend strategisch inzicht en een grondige kennis van kapitaalmarkttransacties. Zijn uitgebreide kennis en ervaring in de staffingsector is een belangrijke aanvulling voor het Hogenhouck team om ondernemers en bedrijven in de uitzend- en detacheringssector, evenals HR-services, te begeleiden en ondersteunen.”
Hans Pluijgers over zijn keuze: “Ik heb mij aangesloten bij Hogenhouck M&A om mijn passie voor ondernemen te combineren met het werken met ondernemers, bedrijven en investeerders. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties, het begeleiden van ondernemers bij hun groei en hen te ondersteunen bij hun zakelijke en persoonlijke ambities. Bij Hogenhouck kan ik mijn verantwoordelijkheid als medeondernemer volledig benutten en samenwerken met een team dat zich richt op ondernemers verder brengen. Ik kijk ernaar uit om samen met het Hogenhouck team de volgende groeifase vorm te geven.”

Interesse?

We willen je graag leren kennen.