Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

It-dienstverleners Stepco uit Ittervoort en de AdVo IT Group uit Houten zijn gefuseerd. Door krachten te bundelen verwachten Stepco en AdVo IT hun klanten beter te ondersteunen op het gebied van ict-beheer en clouddienstverlening. De handelsnamen Stepco en AdVo IT Group blijven naast elkaar bestaan. Beide ondernemingen, die zich richten op het midden- en kleinbedrijf, vallen onder de Stepco Group. Die bestaat verder uit de dochterbedrijven Schooldesk en Help-IT. De transactie is financieel ondersteund door Greenfield Capital Partners.

Het in 1993 gestarte Stepco is gespecialiseerd in it-beheer- en clouddiensten. Advo IT, opgericht in 1999, legt dataverbindingen aan en biedt ook clouddiensten. Gezamenlijk bedienen beide bedrijven zo’n vijfhonderd klanten in het mkb. Er werken naar schatting ruim honderd man bij het nieuwe ict-bedrijf.

Ict-ondernemer Govert van Driel gaat leidinggeven aan de combinatie van beide bedrijven. Naast Govert van Driel bestaat het management van de nieuwe onderneming uit de huidige directie van Stepco, onder leiding van Paul de Meulemeester, aangevuld met Richard de Vos, directeur van Advo IT.

Naast Greenfield Capital Partners participeren ook de directieleden in de nieuwe onderneming. Met een kapitaalkrachtige investeerder als Greenfield aan boord worden nieuwe overnames niet uitgesloten.

 

Bron: Computable

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.