Bever TMC

In het kader van bedrijfsopvolging van Bever TMC BV (Bever autoaanpassingen) zijn de heren Jan Jonkheid en Jeroen van den Broek mede-eigenaar geworden. In 1973 was Bever een van de pioniers op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking. De onderneming is sinds die tijd uitgegroeid tot een landelijk opererende, ISO- en RDW-gecertificeerde organisatie (ISO 9001-2015 gecertificeerd). Bever ontwikkelt en produceert High Tech producten op gebied van sturen, remmen, gas geven en voor de bediening van secundaire functies, deze producten vinden hun weg naar klanten over de gehele wereld. Ook heeft Bever een eigen rijschool met eigen aangepaste lesauto’s, voor eenvoudige aanpassingen tot en met joystick besturing. De medewerkers van Bever vinden voor nagenoeg ieder mobiliteitsprobleem een adequate oplossing. De huidige eigenaar Rien van den Broek gaat vanaf 1 januari 2017 geleidelijk afbouwen. Hogenhouck heeft Bever begeleid bij deze transactie.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.