Bird Recruitment

Bird Recruitment heeft 100% van de aandelen verkocht aan M2I (Materials Innovation Institute). BIRD Recruitment B.V. levert sinds 1994 recruitment services voor de biotechnologische, (bio)pharmaceutische en levensmiddelensector en chemie. Tot voor kort was BIRD Recruitment B.V. onderdeel van BIRD Engineering B.V. Per 6 maart 2013 is BIRD Engineering B.V. overgenomen door Purac en sindsdien ging BIRD Recruitment B.V. verder als zelfstandig bureau, opererend vanuit haar kantoren in de Rotterdam Science Tower en het Leiden BioScience Park. Hogenhouck trad op namens de verkoper.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.