Computication

Ram Mobile Data, een internationale IT dienstverlener op het gebied van mobiele en vaste datacommunicatie, bekend van onder andere haar zakelijk mobiliteitsplatform voor fiscale rittenregistratie en car sharing, neemt alle aandelen van Computication B.V. over. Computication, gevestigd in Zeist, is een specialist op het gebied van managed services. Naast het ontzorgen van de ICT behoefte van ondernemingen (inclusief het outsourcen van zowel hard als software) richt Computication zich op het optimaliseren van business processen en de verdere professionalisering van de IT omgeving. Haar uitgebreide risico analyse en virtuele CIO (de virtuele vorm van de chief intelligence officer die helpt bij het bepalen van de IT strategie) zorgt voor op maat gemaakte oplossingen. Computication staat bekend om haar aantrekkelijke pricing en hoge service niveau. Hogenhouck trad op namens de verkoper.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.