Green Valley

Softwareleveranciers Roxit en Green Valley gaan samen in een nieuwe groep. Green Valley ontwikkelt software voor kennismanagement, gebruikmakend van intranet of extranet. Ze levert deze ICT-oplossingen aan overheden, instanties zoals woningbouwverenigingen en bedrijven. Met eigen ontwikkeling en implementatie van producten voor de front-office (website/CMS, elektronisch loket en klantcontactsysteem) en voor de mid-office (zaaksysteem en DMS/RMA). Roxit produceert en levert software en is dienstverlener voor de informatiehuishouding van overheden op het gebied van bouwen en wonen, milieu, bodem, water en ruimtelijke ordening. Met een breed portfolio van producten en diensten binnen het inspectie- en omgevingsdomein. Opdrachtgevers komen uit de overheidssector en bestaan uit omgevingsdiensten, provincies, gemeenten, milieudiensten en waterschappen. Roxit werkt vanuit vestigingen in Arnhem, Zoetermeer en Zwolle. Hogenhouck trad op namens de verkoper.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.