Interim Valley

De aandeelhouders van RD Ventures hebben via een Management Buy Out Interim Valley B.V. overgenomen. Interim Valley BV is een onderneming met een achtergrond en track-record in de bancaire sector, detachering, werving & selectie en richt zich met haar dienstverlening op twee niches: trade finance en risk management. Voor opdrachtgevers en professionals met de ambitie zich te ontwikkelen binnen deze twee vakgebieden is zij de preferred partner. De kennismaking vond plaats in januari 2014 en in augustus 2014 werd de overname bekrachtigd. Hogenhouck trad op namens de koper.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.