Lancom

Lancom B.V. en Lancom Telephony Connect B.V. (“Lancom”) zijn overgenomen door het Nederlandse investeringscollectief BBB Invest. Lancom, opgericht in 1995, is een Rotterdamse dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van complexe IT omgevingen. De onderneming biedt haar klanten een gediversifieerd product- en dienstenaanbod, waaronder een in eigen beheer ontwikkelde publieke cloud oplossing (Veiligkantoor). Lancom is een one-stop shop voor het MKB / MKB+ segment in de regio Zuid-Holland en is in 21 jaar autonoom uitgegroeid tot een solide organisatie met 30 medewerkers. Hogenhouck trad op namens de verkoper.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.