Transactie

Leeuwendaal Groep

Leeuwendaal Groep heeft Higher & Company overgenomen. Higher & Company is gespecialiseerd in het ontwikkelen van leiderschap, in verandermanagement en in het versterken van de HR functie. Waar Leeuwendaal zich strikt beperkt tot de publieke sector, richt Higher & Company zich juist op de private sector. Leeuwendaal heeft zo’n 140 werknemers in dienst werkzaam vanuit kantoren in Rijswijk en Woerden. Het HR-adviesbureau richt zich exclusief op de publieke en (semi)publieke sectoren. Met de acquisitie van Higher & Company zet Leeuwendaal een belangrijke stap richting private sector. Hogenhouck trad op namens de koper.

Transacties gaan vaker niet dan wel door

Edward Hermans (Leeuwendaal)

“Wij sparren regelmatig met de mensen van Hogenhouck, ook als er niets concreets speelt. Het is een voordeel dat zij ook ondernemers zijn; ze begrijpen hoe wij denken. Ze investeren in een goede relatie en dat betaalt zich uit op momenten die er toe doen. Het draait bij Hogenhouck niet alleen om de transactie, maar om de toekomst van Leeuwendaal. Daarom durven ze bepaalde deals af te raden.”

“Als zich een interessante kandidaat aandient, gaan wij altijd eerst met Hogenhouck in gesprek. Zij kennen onze strategie, weten waar wij met Leeuwendaal naar toe willen en vooral: ze durven eerlijk te zijn. Mogelijke transacties die op het eerste gezicht interessant lijken, worden kritisch bekeken. Deals gaan vaker niet door, dan wel en daar zijn we blij mee”, zegt Edward Hermans.

“De mensen van Hogenhouck zijn inhoudelijk en financieel erg sterk. Ze weten waar ze het over hebben en denken in oplossingen. Bij hen draait het niet om ego’s maar om wat goed is voor Leeuwendaal.  Een goed idee ruilen ze moeiteloos in voor een ander, als dat tot een beter resultaat leidt.”

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.
Interesse?

We willen je graag leren kennen.