Lekkers

De Vereenigde Banketbakkers B.V. (waaronder de bekende banketbakkers van Maison Kelder en Brokking) heeft Chocolaterie Lekkers Zoetermeer overgenomen. Al sinds de eeuwwisseling maakt Chocolaterie Lekkers haar opdrachtgevers blij met ambachtelijke specialiteiten. Met passie maakt Lekkers chocoladeproducten, het beste ijs op basis van biologische melk en verkoopt zij het heerlijkste gebak uit de regio. De Haagse Banketbakker Maison Kelder (overgenomen in 2011) en Banketbakkerij Brokking (overname 2014) maken ook onderdeel uit van de Vereenigde Banketbakkers, dat onder leiding staat van Technisch bedrijfskundige (Twente) en voormalig bankier Bob Kaptein. Hogenhouck trad in alle overnames op namens de koper.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.